Rezervă-ți vacanța în inima Transilvaniei cu voucherele de vacanță

17 august 2023

La Valea Verde, ne așteptăm oaspeţii cu un concept de slow-living recunoscut și premiat, pe care toţi ar trebui să îl încerce măcar o dată în viaţă.

Într-un mic sătuc din inima Transilvaniei, Cund, judeţul Mureș, vei găsi retreatul Valea Verde. Având ca reper conceptul „Albergo Diffuso”, Valea Verde are toate casele răsfirate în satul Cund. Restaurantul, grădina Valea Verde și lacul natural sunt situate la câteva sute de metri de fiecare dintre acestea.

Pentru o vacanţă la Valea Verde puteţi alege între o cameră rezervată în una dintre căsuţele noastre sau chiar o casă de vacanţă pe care o puteţi închiria integral. Toate casele noastre sunt înconjurate de o grădină (unele chiar foarte generoase), camerele au dotările au mobilier din lemn confecţionat sau restaurat în atelierul nostru de tâmplărie, fotolii confortabile și lenjerie de pat și saltele de dormit premium „Marriott” și beneficiază de foarte multă liniște. 

La Valea Verde Retreat, poţi efectua plata rezervării cu voucherele de vacanţă (colaborăm cu toţi emiţătorii de carduri de vacanţă).

Deși ne-am concentrat pe păstrarea farmecului rural autentic al satului, am creat un cadru confortabil și călduros în care le oferim oaspeţilor noștri experienţe memorabile curatoriate.

Familia noastră a petrecut mulţi ani renovând cele mai frumoase case pe care Transilvania le ascundea.

Cei care doresc să experimenteze viaţa rurală, vor fi fermecaţi de camerele noastre duble sau de casele renovate din sat (situate la aproximativ 300-400 m distanţă de Restaurantul Valea Verde).

Casele de vacanţă pe care le puteţi rezerva integral sunt concepute pentru a găzdui grupuri mici de patru până la opt persoane. Toate au fost dotate cu bucătărie, șemineu, grădină și terasă. De multe ori veţi gasi chiar și cărţi sau jocuri de societate.

La Valea Verde Retreat, poţi efectua plata rezervării cu voucherele de vacanţă (colaborăm cu toţi emiţătorii de carduri de vacanţă).

Casa Bierzahn este o veche casă săsească din centrul satului Cund formată dintr-o zonă de zi și două dormitoare. Casa are vechiul hambar transformat într-o mică terasă și, ca restul caselor, o grădină generoasă.

Casa Samways este alegerea potrivită pentru familiile mai mari, casa având o capacitate de 9 locuri. Casa este formată din 2 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu 2 paturi single (suprapuse), 1 pat pentru oaspeţi, la cerere. Și aici veţi găsi o curte mare și frumoasă, mai ales în zilele în care ne bucurăm de zăpadă.

Casa Johann este opţiunea ideală de familiile cu copii care preferă să-și rezerve o casă individuală, doar pentru ei. O casă care să aibă o curte în care copiii să se joace în voie, o casă cu un dormitor și un living cu spaţii generoase. În plus, în Casa Johann veţi găsi și o terasă acoperită care poate fi încălzită cu lemne.

În procesul de infuzie a tradiţiei cu spiritul contemporan, ceea ce ne-a ghidat au fost păstrarea accentelor locale (aragaz, mobilier din lemn manual), reintegrarea valorilor vechi în viaţa modernă și manifestarea pasiunii noastre pentru detalii.

Există și opţiunea rezervării unui dintre cele patru apartamente confortabile din clădirea principală, situată lângă Restaurantul Valea Verde, fiecare cu intrare separată și câte o terasă spaţioasă. Sau o cameră situată în una dintre casele situate în sat: 

  • Casa Cal (Cel mai recent proiect Valea Verde, o casă fermecătoare cu patru camere cochete, curte generoasă și o zonă terasată între arbuștii de vie, perfectă pentru escapade de cuplu și deconectare de la jungla urbană.)
  • Casa Yard (Aceste apartamente se află într-o curte minunată, situată pe drumul principal, lângă grajdurile pentru cai.)
  • Casa Cund (Aceste apartamente sunt excelente pentru cupluri sau familii cu un singur copil. Distanţa faţă de restaurant este de aproximativ 350 m.)
  • Reussdorfer Hoff („Reussdorfer Hoff” este cea mai mare casă din Cund, restaurată pentru a satisface nevoile familiilor sau ale grupurilor de prieteni care călătoresc împreună.)

La Valea Verde Retreat, poţi efectua plata rezervării cu voucherele de vacanţă (colaborăm cu toţi emiţătorii de carduri de vacanţă).

Ascuns într-o livadă de meri, la marginea pădurii, Observatorul Valea Verde este perfect pentru un brunch romantic sau o cină la lăsarea serii, în liniște totală. În zilele călduroase organizăm picnicuri în inima pădurii sau brunch-uri în poieniţă. Aceste experienţe sunt preferate de cuplurile care-și doresc să se bucure de meniurile gourmet servite de restaurantul Valea Verde într-un cadru deosebit, în natură.

La Valea Verde am creat un concept de turism blând și prietenos care invită la tihnă și reconectare cu natura. Plimbări prin satul Cund, sesiuni de degustări de vinuri, programe de yoga, brunch-uri servite în Observatorul din mijlocul pădurii, ateliere cu meșteri tradiţionali, cum ar fi ţesători, fierari și tâmplari, vânătoarea de trufe sunt câteva dintre activităţile pe care vi le propunem pentru o ședere relaxantă în inima Transilvaniei.

La Valea Verde Retreat, poţi efectua plata rezervării cu voucherele de vacanţă (colaborăm cu toţi emiţătorii de carduri de vacanţă).

Vă așteptăm în inima Transilvaniei! Pentru rezervări sau alte informaţii, ne puteţi scrie la reservations@valeaverde.com sau ne puteţi suna la 0723.677.041.

Povestile Valea Verde » Rezervă-ți vacanța în inima Transilvaniei cu voucherele de vacanță