Mâncarea

Abordare modernă, arome rustice și multă prospeţime, în restaurantul nostru relaxat, dar rafinat.

Amplasat într-un vechi hambar, Restaurantul Valea Verde este locul perfect în care să vă relaxaţi și să savuraţi un prânz sau o cină delicioasă, la finalul unei zile de explorări prin Transilvania.

Explorându-și rădăcinile culinare franţuzești, gazda dumneavoastră, Chef Jonas Schäfer – cel care deţine acest resort împreună cu soţia lui, Ulrike – folosește și produse locale ”de lux”, precum trufele transilvănene, aducând și un strop de rafinament mediteranean ingredientelor regionale.

Îmbrăţișând principiile bucătăriei Slow Food (o abordare sustenabilă, locală, a gastronomiei care urmărește să păstreze tradiţiile locale, respectând în același timp ecosistemul zonei), având și prestigiosul Blazon de Excelenţă în servicii & ospitalitate, Chaîne des Rôtisseurs, restaurantul a atras recunoaștere internaţională și a câștigat laudele criticilor din Austria, Germania, UK și Scandinavia.

Oaspeţii care caută un pic mai multă intimitate pot lua masa în pavilionul adiacent, în care încap maxim 12 persoane, în timp ce lounge-ul, cu vedere la dealurile dimprejur, poate găzdui până la 90 de persoane.

Atunci când vremea ne permite, ne bucurăm să servim masa în aer liber, în curte sau în jurul lacului. Sau, de ce nu, vă propunem o experienţă culinară inedită, chiar în mijlocul naturii, într-o poiană frumoasă sau pe o costișă de unde puteţi admira în zilele foarte senine chiar și Munţii Carpaţi.

Meniurile

În fiecare zi meniul fix, preparat din produse locale delicioase, are trei, cinci sau șapte feluri. Dacă aveţi cerinţe speciale, vă rugăm să ne spuneţi și vom face tot posibilul să vă răsfăţăm.

Wine Pairings

Acestea includ un pahar de vin (100 ml) pentru fiecare fel de mâncare, apă, cafea sau ceai la finalul cinei și o băutură de la bar.

Vile și apartamente

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău