Povestea noastră

Povestea gazdelor voastre…

Anul 2003. Ulrike și Jonas Schäfer se întâlnesc și se îndrăgostesc în Hamburg, Germania. Jonas este un antreprenor de succes, fost inginer de sunet și producător muzical ce conduce o casă de discuri și o editură, fiind managerul mai multor artiști și compozitori. Ulrike are un master în asistenţă socială și este implicată politic, încercând să aducă schimbarea în comunitate.

Pleacă într-o excursie în micul sat transilvănean Cund, unde tatăl lui Jonas, Klaus, lucrează ca asistent social. Klaus a ajuns pentru prima dată în România în decembrie 1990, cu ajutoare pentru spitalul de copii din Sighișoara, devenind astfel tot mai fascinat de Transilvania.

Viaţa este simplă și autentică în Cund, satul saxon plin de istorie, iar așa începe o călătorie cu adevărat inspiraţională. Încurajat de soţia lui să-și urmeze inima și să își deschidă noi orizonturi, Jonas și Ulrike se mută în Transilvania pentru a continua munca lui Klaus.

În prezent, Ulrike își termină MBA-ul și a publicat o carte despre sistemul de asistenţă socială din România. Din 2005, cei doi s-au dedicat, prin Valea Verde Retreat, dezvoltării turismului rural făcut cu responsabilitate.

Jonas și Ulrike au găsit în Cund peisaje frumoase, o cultură bogată și diversă, relaxare și întinerire și un puternic sentiment al comunităţii.

Vile și apartamente

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău