Plimbări cu Trăsura

Valea Verde oferă oaspeților experiențe unice și autentice în timpul șederii lor în liniștea satului transilvănean Cund.

Ce mod mai bun de a experimenta peisajul uimitor din Transilvania decât în compania cailor? Regiunea, în special zona din jurul Cund, este un adevărat paradis de explorare. În această parte a „ţinutului de dincolo de pădure”, trasee frumoase se întind prin păduri străvechi, în timp ce câmpurile interminabile deschise oferă condiţiile perfecte pentru a explora această parte uimitoare și specială a lumii.

Suntem mândrii proprietari a patru cai, care pot fi plimbaţi în gloriosul mediu rural, de-a lungul unor trasee minunate prin sălbăticia transilvăneană.

Oferim excursii interesante cu căruţa prin acest peisaj uimitor și satele învecinate. Pentru aceste experienţe, avem câteva propuneri, de la o căruţă tradiţională locală la o caleașcă veche de 100 de ani.

Oferim o varietate de pachete diferite pentru plimbări cu trăsura, dar suntem întotdeauna bucuroși să creăm o ofertă personalizată pentru dvs. și oaspeţii dvs.!

Deoarece posibilităţile de călătorie sunt în funcţie de disponibilitate, vă rugăm să faceţi rezervarea cât mai curând posibil.

Plimbări cu trăsura trasă de cai

O modalitate excelentă de a descoperi mai multe peisaje minunate din jurul Cund este călătorind cu trăsura trasă de cai! În funcţie de preferinţele dvs., am organizat o varietate de excursii diferite – dacă preferaţi doar o experienţă mai scurtă în sat sau o excursie de o zi printr-un cadru natural divers și sate pictoresc. Mai jos găsiţi prețul nostru general și câteva excursii recomandate!

Capacitate: 1 – 4 persoane plus un loc lângă cocher (în funcţie de disponibilitate)

Preţ pe oră (grup maxim 4-5 persoane): 60 Euro, – pentru prima oră

Preţ pe oră (grup maxim 4-5 persoane): 50 Euro, – pentru a doua oră

Preţ pe oră (dimensiunea maximă a grupului 4-5 persoane): 40 Euro, – pentru a treia oră și pentru fiecare oră suplimentară

Excursia Wine & Valley

Descoperiţi satul Cund și împrejurimile într-o călătorie de o oră! Plecând de la Valea Verde vom merge prin sat, pe lângă o fermă de oi și prin câmpuri minunate, două văi, o potecă fermecată de-a lungul marginii pădurii. Prin ritmul lent de călătorie cu trăsura, veţi obţine cu adevărat o mare oportunitate de a vă conecta cu natura cu toate simţurile …

Capacitate: 1 – 4 persoane plus un loc lângă cocher (în funcţie de disponibilitate)

Preţ (grup maxim 4-5 persoane): 60 Euro, – pentru excursie

Excursie în vale și pădure

Frumuseţea naturală remarcabilă și biodiversitatea Transilvaniei pot fi îmbrăţișate din toată inima în această plimbare de trei ore! Veţi trece prin câmpuri mari, deschise, o pădure fermecată și pe dealuri abrupte şi piste sinuoase. În funcţie de sezon, veţi vedea, de asemenea, pajiștile fabuloase ale florilor sălbatice din Transilvania, cu multe specii rare și aproape dispărute …

Capacitate: 1 – 4 persoane plus un loc lângă cocher (în funcţie de disponibilitate)

Preţ (grup maxim 4-5 persoane): 150 Euro, – pentru excursie

Solicită ofertă
Vă mulţumim!
Un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp!

Experiențe autentice

Rezervă un pachet complet

Couple Retreat Couple Retreat Vrei sa iti duci jumatatea intr-o calatorie de neuitat? Cu un retreat de cuplu la Valea Verde nu vei da gres! Descoperă
Romantic Getaway Romantic Getaway O escapada de cuplu, intr-un loc de vis. Descoperă

Vile și apartamente

Descoperă natura în ritmul tău