Experienţe autentice la Valea Verde

Am creat un concept de turism blând și prietenos, care vă va ghida în timp ce exploraţi această ţară frumoasă, plină de activităţi pentru toată lumea.

Vizitatorii pot experimenta magia Transilvaniei într-o serie de modalităţi diferite. Am creat pentru dumneavoastră un concept de turism blând și prietenos, care vă va ghida în timp ce exploraţi această frumoasă ţară, plin de modalităţi pentru petrecerea timpului liber, cu activităţi pentru toată lumea din familie. Inclusiv ateliere cu meșteri tradiţionali, cum ar fi ţesători, fierari și tâmplari. Organizăm tururi călare și cu bicicleta de neuitat. În plus, există seminarii de gătit și degustare de vinuri cu Jonas Schäfer, vânătoare de trufe și excursii cu ghid în cele mai frumoase locuri istorice pe care regiunea le are.

Mai jos veţi găsi mai multe informaţii despre ofertele noastre actuale. Vă rugăm să ne contactaţi pentru întrebări sau dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii!

Măsuri de protecţie COVID19 Valea Verde Retreat

Rezervă un pachet complet

Couple Retreat Vrei sa iti duci jumatatea intr-o calatorie de neuitat? Cu un retreat de cuplu la Valea Verde nu vei da gres! Descoperă

Vile și apartamente

Descoperă natura în ritmul tău