Evenimente Corporate

Team Buildings and More

Fie că este vorba de un retreat pentru echipa executivă sau pentru top management, un seminar de mindfulness, o conferinţă, un teambuilding sau un training, Valea Verde și satul Cund vă oferă decorul perfect pentru a vă concentra.

Premiatul Valea Verde Retreat, cu casele săsești restaurate cu grijă și grădini mari, este înconjurat de minunatele dealuri transilvănene și oferă spaţiu suficient pentru activităţi în aer liber, cât și opţiuni la interior.

Punem la dispoziţia oaspeţilor noștri o sală echipată complet, precum și pachete personalizate care includ cazare, mâncare și băuturi, precum și sala de conferinţă, personal calificat și dotările tehnice potrivite.

În micul și liniștitul sat transilvănean Cund, Valea Verde Retreat își așteaptă oaspeţii cu case săsești restaurate cu grijă.

Restaurantul Valea Verde se află în mijlocul unei curţi mari, înconjurată de dealurile senzaţionale ale Transilvaniei, oferind atât spaţii deschise mari, cât și locuri mai mici în care vă puteţi retrage.

Ce au spus vizitatorii noștri

"Thank you very much for the fantastic weekend! It was a real pleasure to be there! My colleagues where very pleased and impressed about you and your location, food and surrounding! I am looking forward to return in Valea Verde Resort"
Virgil Stroia - CFO, Bucharest Stock Exchange
Cere această experiență pentru evenimentul tău privat sau corporate
Vă mulţumim!
Un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp!

Vile și apartamente

Rezervă un pachet complet

Couple Retreat Couple Retreat Vrei sa iti duci jumatatea intr-o calatorie de neuitat? Cu un retreat de cuplu la Valea Verde nu vei da gres! Descoperă
Romantic Getaway Romantic Getaway O escapada de cuplu, intr-un loc de vis. Descoperă

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău