Lucraţi de la Valea Verde

minimum 2 săptămâni

Lucraţi de la distanţă, din liniștea și confortul sălbăticiei transilvănene!

În această perioadă grea, în care iarna se suprapune unei pandemii periculoase, este de înţeles că una dintre principalele noastre preocupări este dorinţa de a fi în siguranţă, atât fizic, cât și mental. Lucrul de la distanţă a devenit o necesitate, la fel și evitarea socializării directe cu colegii. Din păcate, lucrul de acasă implică și multe probleme ori provocări, care vă pot afecta eficienţa și productivitatea. O soluţie tot mai populară la nivel global este conceptul „Lucrează de la hotel”, în care schimbi fizic și mental „biroul de acasă” cu un spaţiu nou, dedicat productivităţii.

La Valea Verde Retreat vă oferim condiţii excelente de lucru, într-un spaţiu sigur, izolat în inima Transilvaniei – dar cu toate facilităţile moderne necesare atât pentru a vă relaxa, cât și pentru a lucra cu spor.

Întreg complex este conectat la internet de mare viteză, inclusiv în spaţiile publice, toate camerele noastre elegante sunt mobilate cu birouri, pentru care vă putem oferi și scaune ergonomice, și dispunem și de o sală de conferinţă complet echipată. Iar faptul că puteţi păși dintr-un birou modern direct în natură, bucurându-vă de plimbări pe dealuri, păduri sau câmpuri largi, poate fi antidotul perfect pentru a reduce stresul, pentru a spori creativitatea și a vă ajuta să vă concentraţi!

Ce este inclus

  • Testare gratuită COVID Antigen la check-in
  • Cazare într-o cameră dublă sau casă în sat
  • Mic dejun la restaurantul Valea Verde
  • Un pahar de Prosecco răcoritor, la primire
  • Sortiment de ceaiuri Twinings și apă în camera dvs.
  • Acces gratuit la sala de wellness Valea Verde
  • Wi-Fi gratuit

Condiţii speciale

Pentru această ofertă se aplică condiţii speciale de rezervare și anulare. La efectuarea rezervării este necesară o plată în avans de 50% din suma totală, care nu este rambursabilă pentru anulările efectuate cu mai puţin de 1 săptămână înainte de check-in.

Oferta este valabilă pentru un sejur de minimum 14 nopți consecutive, în perioada ianuarie – iunie sau octombrie – decembrie, exceptând sărbătorile legale și în limita locurilor disponibile;

Prețuri

30% reducere la cazare

cafea și ceai în timpul zilei

acces la spațiul de lucru comun

Solicită ofertă
Vă mulţumim!
Un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp!

Experiențe autentice

Vile și apartamente

Descoperă natura în ritmul tău