Evenimente Private

Locul perfect pentru nunţi și botezuri

Vă doriţi o nuntă tradiţională, una rurală chic, o petrecere cu tematică medievală sau una care să aibă în centru florile sălbatice? Valea Verde este locul perfect. În plus, veţi avea și un invitat special: peisajul Transilvaniei rurale care vă va tăia răsuflarea.

Multe cupluri, inclusiv Ulrike și Jonas, și-au schimbat jurămintele sub bătrâna noastră salcie. Iar grădina este locul perfect pentru o petrecere. Lounge-ul Valea Verde, cu atmosfera sa rafinată, dar în același timp și relaxată, poate găzdui până la 120 de oaspeţi, în două încăperi legate prin două uși mari.

Oaspeţii vor fi încântaţi de priveliștile din jur, precum cea a lacului, în pregătirea unui adevărat festin transilvănean, ce poate fi servit atât ca bufet, cât și mai formal, cu servire la masă. Pachetele de băuturi oferă opţiuni pentru toate gusturile: de la vinurile casei foarte bune, la vinuri românești și internaţionale spectaculoase.

Ringul de dans aflat lângă lounge vă așteaptă să dansaţi sub cerul înstelat al Transilvaniei. Pentru acele momente speciale de după cină, vă vom pregăti un foc de tabără spectaculos și o gustare nocturnă – gulaș de mistreţ pregătit la ceaun. Vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi – ne vom bucura să vă găzduim nunta de poveste.

Ce au spus vizitatorii noștri

"Thank you very much for the fantastic weekend! It was a real pleasure to be there! My colleagues where very pleased and impressed about you and your location, food and surrounding! I am looking forward to return in Valea Verde Resort"
Virgil Stroia - CFO, Bucharest Stock Exchange
Cere această experiență pentru evenimentul tău privat sau corporate
Vă mulţumim!
Un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp!

Vile și apartamente

Rezervă un pachet complet

Couple Retreat Couple Retreat Vrei sa iti duci jumatatea intr-o calatorie de neuitat? Cu un retreat de cuplu la Valea Verde nu vei da gres! Descoperă
Romantic Getaway Romantic Getaway O escapada de cuplu, intr-un loc de vis. Descoperă

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău