Concerte

Valea Verde oferă oaspeţilor experienţe unice și autentice în timpul șederii lor în liniștea satului transilvănean Cund.

Atmosfera romantică și rafinată din Valea Verde Retreat este un cadru excelent pentru concerte și spectacole live. Bazat pe ani de experienţă profesională în industria muzicală, Jonas Schäfer recomandă cu căldură mai mulţi artiști locali, ale căror spectacole sunt cu adevărat de nivel internaţional. Asiguraţi-vă seara romantică specială, seara cu prietenii sau petrecerea, rezervând o performanţă a acestor inspiraţi artiști!

Deoarece toţi artiștii sunt destul de ocupaţi, în turnee în România și la nivel internaţional, aceste experienţe curate sunt supuse disponibilităţii, vă rugăm să faceţi rezervarea cât mai devreme posibil pentru a evita dezamăgirea.

Măsuri de protecţie COVID19 Valea Verde Retreat

Cvartetul Tiberius

Cvartetul Tiberius este un cvartet clasic compus din patru muzicieni etnici maghiari care locuiesc în Târgu Mureș. Cvartetul este cvartetul oficial al statului român al orchestrei filarmonice și a fost instruit în Cluj Napoca și în universităţile internaţionale. Cvartetul Tiberius a câștigat „Erster Wiener Klassik Preis” drept cel mai bun cvartet european și turnee pe scară largă în toată Europa, SUA și Canada.

Durata: 30min – 1h

Locaţie: Restaurant, Lounge sau vreme care permite aer liber

Preţ: începând de la 300 Euro, –

Duoul Koszika

Koszika este un cântăreţ și compozitor din Transilvania, cu o pregătire clasică ca violonist. Lucrează cu o trupă mare într-un proiect numit „Koszika and the Hotshots” sau cu chitaristul ei Csaba. Pentru concertele de la Valea Verde avem tendinţa de a sugera fabuloasa constelaţie de duo care interpretează muzică tradiţională română și maghiară într-un mod modern, swing bossa-nova. Ksokia a evoluat foarte mult în România, inclusiv în multe emisiuni TV și a făcut turnee în SUA și Canada în ultimii ani …

Durata: 30min – 3h

Locaţie: Restaurant, Lounge sau vreme care permite aer liber

Preţ: începând de la 300 Euro, –

VIZI

Compozitorul, producătorul și artistul interpret român VIZI este un popstar în sine și un excelent artist live. Performanţele sale de clasice originale și pop & rock au dus la petreceri senzaţionale și sunt foarte apreciate de tineri și bătrâni! VIZI se însoţește pe el cu o chitară acustică, dar, cu ajutorul unui looping și sampling live complex, își construiește propria trupă / orchestră!

Durata: 30min – 3h

Locaţie: Restaurant, Lounge sau vreme care permite aer liber

Preţ: începând de la 500 Euro, –

Solicită ofertă
Vă mulţumim!
Un consultant vă va contacta în cel mai scurt timp!

Experiențe autentice

Rezervă un pachet complet

Romantic Getaway Romantic Getaway O escapada de cuplu, intr-un loc de vis. Descoperă
SPA Break SPA Break Ideal pentru cei care au nevoie de relaxare si rasfat. Descoperă

Vile și apartamente

Descoperă natura în ritmul tău