Casa Bierzahn

Casa Bierzahn este o veche casă săsească din centrul satului Cund, situată la 350m de restaurantul Valea Verde, amplasată, potrivit tradiţiei locale, între două mici ferme similare.
Până la 4 oaspeţi
un pat matrimonial, două paturi suprapuse, o canapea extensibilă
60 metri pătraţi
Cafea, ceai, apă
în sat, la 350 metri de restaurant
Internet Wi-Fi de mare viteză
Televizor prin satelit
Extras: Televizor, chicinetă, sobă pe lemne, grădină, terasă

Întreaga curte are un „acoperiș” magnific de viţă de vie, care oferă o umbră bine-venită gazonului, din iunie până în octombrie. În spatele curţii veţi găsi o grădină mare cu legume proaspete, aflate la dispoziţia dumneavoastră. Micul hambar l-am transformat parţial într-un foișor pentru seri liniștite. Tot în spatele curţii este și o platformă cu un grătar.

Cum intraţi în Casa Bierzahn, pe partea stângă veţi găsi mică chicinetă (plită electrică cu două ochiuri, filtru de cafea, frigider, fierbător electric, toaster etc). În partea dreaptă, se află zona în care vă puteţi relaxa într-unul dintre fotoliile confortabile sau pe băncuţa tradiţională săsească. Din verandă ajungeţi în cele două dormitoare – unul cu un pat dublu, iar celălalt cu două paturi de o persoană. Tot mobilierul este realizat din lemn de stejar transilvănean, de către priceputul tâmplar local Ferensz. Am acordat o atenţie specială creării unui design coerent, adaptând și interpretând stilurile tradiţionale săsești și românești. Un alt dormitor mic, cu un pat supraetajat, se află în ceea ce odinioară a fost bucătăria de vară. Accesul în această cameră se face doar printr-o intrare separată din grădină, la cam 3 metri de la casa principală. Casa are sistem propriu de încălzire, ce poate fi completat cu ajutorul tradiţionalelor sobe de teracotă pe lemne din dormitoare.

Închiriere de mașini

Partenerul nostru pentru închirierea mașinilor în România este Enterprise Rent a Car, cea mai mare companie de închirieri mașini din lume, cu birouri în marile orașe și aeroporturi din România. Drept beneficiu suplimentar, oferim tuturor oaspeţilor noștri un upgrade gratuit la următoarea categorie de mașini. După ce aţi terminat de făcut rezervarea mașinii, trimiteţi-ne un email și vom aranja să aveţi parte de upgrade-ul gratuit.

  • Enterprise, Aeroportul Cluj-Napoca: +40 720 070 590
  • Enterprise, Aeroportul Sibiu: +40 722 375 392
  • Enterprise, Aeroportul Henri Coandă, București: +40 722 397 855
  • Enterprise, Aeroport Târgu Mureș +40 726 236 564

Transferuri cu mașina

Oferim transferuri către multe destinaţii și către aeroporturile mari din zonă. Toate mașinile sunt bine întreţinute, cu șoferi calificaţi, experimentaţi, vorbitori de limba engleză, care vă vor prelua și lăsa la destinaţie în siguranţă.

Mai jos sunt câteva exemple de preţuri pentru 1-3 persoane într-o mașină:

  • Targu Mures - Cund (sau retur): Euro 22,- (pentru 1-3 persoane)
  • Sighisoara - Cund (sau retur): Euro 22,- (pentru 1-3 persoane)
  • Cluj - Cund (sau retur): Euro 120,- (pentru 1-3 persoane)
  • Sibiu - Cund (sau retur): Euro 100,- (pentru 1-3 persoane)
  • Bucharest - Cund (sau retur): Euro 250,- (pentru 1-3 persoane)

Pentru transferuri între orele 22:00 și 6:00, o taxă suplimentară se poate aplica.

Transferuri cu elicoperul și cu avionul

Colaborăm cu parteneri de aviaţie cu experienţă, care deservesc toate aeroporturile europene și românești. Datorită contractelor atent negociate, vă putem oferi preţuri atractive pentru transferuri private sau comune cu elicopterul sau cu avionul. Vă rugăm să nu ezitaţi să ne întrebaţi despre costurile aferente, s-ar putea să fiţi plăcut surpinși.

 

Rezervă un pachet complet

Romantic Getaway Romantic Getaway O escapada de cuplu, intr-un loc de vis. Descoperă
SPA Break SPA Break Ideal pentru cei care au nevoie de relaxare si rasfat. Descoperă

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău