Casa Samways

Casa Samways este situată pe strada principală, la aproximativ 350 m de restaurantul Valea Verde. Din camera de zi puteți admira minunata biserică Sfântul Nicolae.
Până la 9 oaspeţi
2 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu 2 paturi single, 1 pat pentru oaspeţi, la cerere
90 metri pătraţi
Cafea, ceai, apă
în sat, la 350 metri de restaurant
Internet Wi-Fi de mare viteză
Televizor prin satelit
Extras: televizor, bucătărie, sobă pe lemne, grădină, terasă

Casa se află în mijlocul unei grădini mari și frumoase, împrejmuită cu un gard. Accesul în casă se face printr-o terasă mare, iar cele 2 dormitoare din spate au fiecare un șifonier, un birou, 2 fotolii mici și câte două paturi de o persoană. Una dintre aceste camere, cea dinspre biserică, are două paturi suprapuse și este ideală pentru doi copii. Tot la parter se află și un dormitor cu pat matrimonial cu baldachin, șifonier și un fotoliu. Camera are și o mică terasă, din care puteţi admira biserica și dealurile din spatele casei. Scara interioară duce la apartamentul din mansardă. Tot la parter se află două băi, bucătăria și camera de zi. Bucătăria este complet utilată pentru gătit, având un frigider mare, un aragaz cu patru ochiuri, câteva aparate electronice pentru gătit, precum și tacâmuri și farfurii. De asemenea, în bucătărie veţi găsi o masă mare de stejar pentru opt persoane. În camera de zi spaţioasă sunt canapele și fotolii pentru 10 persoane, măsuţe de cafea, precum și un șemineu din fontă.

La etaj se află un apartament fermecător, tip mansardă, care are o cameră de zi, un dormitor, un dressing și o baie, cu cadă. Camera de zi de la mansardă are fotolii și un birou, care îi conferă aerul unui studio. Dormitorul are un un pat regal cu baldachin, măsuţă de toaletă și un alt fotoliu. Un plus al camerei este dat de terasa de pe acoperiș, mobilată cu fotolii relaxante și o masă pentru șase persoane.

Încălzirea se face cu ajutorul unei centrale proprii. Prin luminile și lămpile plasate cu atenţie, ne-am asigurat că vă veţi bucura de lumina potrivită oricărei atmosfere – pentru noi, stilul rural chic nu e complet fără lumina lumânărilor.

Închiriere de mașini

Partenerul nostru pentru închirierea mașinilor în România este Enterprise Rent a Car, cea mai mare companie de închirieri mașini din lume, cu birouri în marile orașe și aeroporturi din România. Drept beneficiu suplimentar, oferim tuturor oaspeţilor noștri un upgrade gratuit la următoarea categorie de mașini. După ce aţi terminat de făcut rezervarea mașinii, trimiteţi-ne un email și vom aranja să aveţi parte de upgrade-ul gratuit.

  • Enterprise, Aeroportul Cluj-Napoca: +40 720 070 590
  • Enterprise, Aeroportul Sibiu: +40 722 375 392
  • Enterprise, Aeroportul Henri Coandă, București: +40 722 397 855
  • Enterprise, Aeroport Târgu Mureș +40 726 236 564

Transferuri cu mașina

Oferim transferuri către multe destinaţii și către aeroporturile mari din zonă. Toate mașinile sunt bine întreţinute, cu șoferi calificaţi, experimentaţi, vorbitori de limba engleză, care vă vor prelua și lăsa la destinaţie în siguranţă.

Mai jos sunt câteva exemple de preţuri pentru 1-3 persoane într-o mașină:

  • Targu Mures - Cund (sau retur): Euro 22,- (pentru 1-3 persoane)
  • Sighisoara - Cund (sau retur): Euro 22,- (pentru 1-3 persoane)
  • Cluj - Cund (sau retur): Euro 120,- (pentru 1-3 persoane)
  • Sibiu - Cund (sau retur): Euro 100,- (pentru 1-3 persoane)
  • Bucharest - Cund (sau retur): Euro 250,- (pentru 1-3 persoane)

Pentru transferuri între orele 22:00 și 6:00, o taxă suplimentară se poate aplica.

Transferuri cu elicoperul și cu avionul

Colaborăm cu parteneri de aviaţie cu experienţă, care deservesc toate aeroporturile europene și românești. Datorită contractelor atent negociate, vă putem oferi preţuri atractive pentru transferuri private sau comune cu elicopterul sau cu avionul. Vă rugăm să nu ezitaţi să ne întrebaţi despre costurile aferente, s-ar putea să fiţi plăcut surpinși.

 

Rezervă un pachet complet

Romantic Getaway Romantic Getaway O escapada de cuplu, intr-un loc de vis. Descoperă
SPA Break SPA Break Ideal pentru cei care au nevoie de relaxare si rasfat. Descoperă

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău