TOP 3 motive să lucrezi de la Valea Verde Retreat

24 noiembrie 2023

Fie că este vorba de o săptămână de lucru de la distanță, un seminar de mindfulness sau un training, Valea Verde și satul Cund vă oferă decorul perfect pentru a vă concentra.

Premiatul Valea Verde Retreat, cu casele săsești restaurate cu grijă și grădini mari, este înconjurat de minunatele dealuri transilvănene și oferă spaţiu suficient pentru activităţi în aer liber, cât și opţiuni la interior.

Punem la dispoziţia oaspeţilor noștri o sală echipată complet, precum și pachete personalizate care includ cazare, mâncare și băuturi, precum și sala de conferinţă, personal calificat și dotările tehnice potrivite.

Află care sunt TOP 3 motive să alegi Valea Verde pentru lucratul de la distanță

1. La Valea Verde, îți vei putea rezerva o casă doar pentru tine

În micul și liniștitul sat transilvănean Cund, Valea Verde Retreat își așteaptă oaspeţii cu case săsești restaurate cu grijă.

Pentru șederea ta în inima Transilvaniei, poți opta pentru una dintre casele de vacanță pe care le poți închiria integral sau poți alege să rezervi o cameră sau un apartament într-una dintre casele din sat sau cele din curtea Valea Verde, aproape de restaurant.

Cei care doresc să intre mai profund în viaţa rurală, vor fi fermecaţi de camerele noastre duble sau de casele renovate din sat. În procesul de infuzie a tradiţiei cu spiritul contemporan, ceea ce ne-a ghidat au fost păstrarea accentelor locale (aragaz, mobilier din lemn manual), reintegrarea valorilor vechi în viaţa modernă și manifestarea pasiunii noastre pentru detalii.

Cea mai nouă casă, Casa Cal, este situată la câteva sute de metri de restaurant. Aceasta pune la dispoziție patru camere cu o tematică diferită, colorate în roșu, albastru, verde sau alb. Casa Cal are o curte generoasă care se prelungește spre unul dintre dealurile satului, o zona terasată între arbuștii de vie, perfectă pentru ședințele tale, în deplină liniște.

Reussdorfer Hof„, cea mai mare casă din Cund, este perfectă pentru cazarea grupurilor, aceasta având 9 camere, cu paturi duble sau twin. Toate camerele au un spațiu foarte generos, unele dintre ele fiind dotate cu sobă, pentru un plus de autenticitate. Toată casa este încălzită centralizat.

Casa Bierzahn este o veche casă săsească din centrul satului Cund, situată la 350m de restaurantul Valea Verde, amplasată, potrivit tradiţiei locale, între două mici ferme similare. Casa de vacanță poate fi închiriată doar integral, având o chicinetă, un living și 3 dormitoare. Casa are un sistem propriu de încălzire, ce poate fi completat cu ajutorul tradiţionalelor sobe de teracotă pe lemne din dormitoare.

2. La Valea Verde, vei avea la dispoziție un spațiu de lucru liniștit

Pentru oaspeții noștri, am pregătit o sală conferințe dotată cu tot echipamentul necesar pentru un mediu de lucru modern. Iar în apropiere de această sală, am amenajat o cameră pe care o puteți folosi când aveți nevoie de mai multă intimitate, departe de spațiul comun.

Pe întregul teritoriu, conexiunea la internet este de mare viteză, pregătită pentru a-ți susține activitatea de business.

3. La Valea Verde, te poți bucura de experiențe unice și autentice

Poate ca mai cunoscută dintre acestea este vânătoare de trufe, o experiență introdusă de Italia în Patrimoniul Cultural Imaterial UNESCO, în 2021. 

În ultimii 10 ani, ne-am însoţit oaspeţii la vânătoarea de trufe și am pregătit o mare varietate de feluri de mâncare cu trufe în Restaurantul Valea Verde. Le oferim o varietate de experienţe oaspeţilor noștri, toate legate de trufe!

Observatorul Valea Verde este o cabină fermecătoare din lemn, amplasată într-o livadă de pere pitorească, la marginea pădurii. Aici, vă puteți bucura de un moment cu adevărat special în interiorul fermecător al cabinei sau pe terasa acesteia. Scufundați-vă complet în frumusețea naturală remarcabilă a sălbăticiei transilvănene și admirați priveliștile lungi, neîntrerupte, ale câmpurilor, dealurilor și cerului din jur. În acest cadru rural inspirat, observăm în mod regulat o abundență de animale, inclusiv vulturi, vulpi, căprioare sau pisici sălbatice.

Îți vei putea rezerva o cină privată în sălbăticie, în Observatorul nostru sau poate un brunch.

La Valea Verde, te invităm să încetinești ritmul și să te bucuri cu adevărat de frumusețea fiecărui moment. Aici, te așteaptă un spațiu plin de autenticitate și liniște, unde timpul își găsește propriul curs, iar tu te poți bucura în voie de esența vieții rurale.

Povestile Valea Verde » TOP 3 motive să lucrezi de la Valea Verde Retreat