Vacanța în cuplu la Valea Verde Retreat

29 martie 2023

Valea Verde este destinaţia ideală pentru o vacanţă în cuplu. Situate într-un micuţ sat din Transilvania (Cund, judeţul Mureș), casele Valea Verde se bucură de foarte multă liniște în fiecare moment al zilei. Aici puteţi uita de traficul intens specific orașelor. Claxoanele și zgomotul produs de mașini sunt înlocuite de freamătul gospodăriilor și de poveștile spuse de păsările din curţile vecine și de cele sălbatice, care vin să servească masa în copacii din curţile noastre.

O vacanţă la Valea Verde este sinonimă cu momente de tihnă petrecute în natură, răsfăţuri gourmet însoţite de cele mai bune vinuri (autohtone și internaţionale), griă pentru oaspeţii noștri și experienţe autentice, cum este vânătoarea de trufe, inclusă pe lista Patrimoniului Cultural al Omenirii.

Odată ajunși la Valea Verde Retreat, veţi simţi că sunteţi parte dintr-o poveste scrisă în inima Transilvaniei, din dragoste pentru tot ce este autentic. Grija pentru autentic și experienţe memorabile este regăsită în casele noastre, renovate de meșteri locali, în piesele de mobilier păstrate cu grijă de generaţii, care poartă amprenta locală și în serviciile atent curatoriate la fiecare vizită. Valea Verde Retreat este un loc în care veţi dori să reveniţi.

Valea Verde din Cund, Transilvania este creată conform principiului “Albergo Diffuso”, adică un sat răsfirat. În micuţul nostru sat veţi găsi case de vacanţă pe care le puteţi închiria în întregime sau case cu apartamente sau camere duble.

Casa Cal, situată la 4 minute de mers pe jos de Restaurantul Valea Verde, vă așteaptă cu 4 camere matrimoniale moderne cu acces la grădina spaţioasă din faţa casei. Casa Cal a fost deschisă în 2022, după 2 ani de reparaţii și o investiţie de peste 400.000 euro.

Casa Johann este o căsuţă care pare desprinsă dintr-o carte poștală. Cu o curte micuţă în care veţi auzi în fiecare dimineaţă trilul păsărilor, terasă acoperită cu șemineu, dormitorul și livingul spaţioase, Casa Johann vă va convinge că autenticitatea poate fi găsită la sat.

Casa Valea Verde este situată în aceeași curte cu restaurantul nostru și adăpostește 1 apartament și o cameră dublă confortabile, perfecte pentru cupluri.

Într-o vacanţă la Valea Verde, cuplurile se pot bucura de cine romantice cu 5 sau 7 feluri însoţite de vinuri spumante, la lumina lumânărilor, acompaniate de muzică de cameră sau în liniștea serii. 

Celor care-și doresc să descopere zona le propunem o plimbare cu trăsura, sania sau într-o mașină de epocă (dintre care una este un ARO recondiţionat și foarte arătos). 

Cuplurile se pot bucura de sesiuni de masaj relaxante sau revigorante, se pot cufunda în ciubărul situat în cabana SPA, care oferă priveliști minunate către dealurile înverzite ale satului Cund.

Ascuns într-o livadă de meri, la marginea pădurii, Observatorul Valea Verde este perfect pentru un brunch romantic sau o cină la lăsarea serii, în liniște totală. În zilele călduroase organizăm picnicuri în inima pădurii sau brunch-uri în poieniţă. Aceste experienţe sunt preferate de cuplurile care-și doresc să se bucure de meniurile gourmet servite de restaurantul Valea Verde într-un cadru deosebit, în natură.

Încheiaţi serile petrecute la Valea Verde cu un pahar de vin spumant servit lângă șemineul din restaurantul Valea Verde sau la lumina dogoritoare a focului de tabără.

Și în acest sezon vă așteptăm în inima Transilvaniei, la Valea Verde Retreat, în micuţul sat Cund.

Povestile Valea Verde » Vacanța în cuplu la Valea Verde Retreat