Vă urăm cu căldură bun venit la Valea Verde Retreat, primul „Albergo Diffuso” autentic din România!

1 aprilie 2022

Amplasat în frumosul sat transilvănean Cund, situat la doar 40 de minute de Târgu Mureș și Sighișoara, am creat în ultimii 15 ani un proiect imersiv de dezvoltare a satului, prin restaurarea vechilor așezări săsești și prin dezvoltarea unei afaceri de turism sustenabil.

Deși ne-am concentrat pe păstrarea farmecului rural autentic al satului, am creat un cadru confortabil și călduros în care le oferim oaspeţilor noștri experienţe memorabile curatoriate.

Conform conceptului „Albergo Diffuso”, toate camerele și casele sunt răsfirate în întregul sat și sunt la câţiva pași de restaurant. Toate spaţiile au mobilier din lemn confecţionat în atelierul nostru de tâmplărie, fotolii confortabile și lenjerie de pat și saltele de dormit premium „Marriott”.

Internetul de mare viteză, birourile de lucru, precum și facilităţile pentru prepararea de ceai și cafea oferă condiţii excelente de lucru la distanţă și, dacă este necesar, puteţi folosi și sălile noastre de conferinţe.

Restaurantul nostru este prezentat în ghidul „Gault Millau” și premiat cu o bonetă și servește mâncăruri delicioase bazate pe cele mai proaspete produse locale, iar crama noastră este foarte bine aprovizionată și oferă o selecţie largă de vinuri românești și internaţionale.

Condusă de cuplul german care a fondat „Valea Verde” în 2007, Ulrike și Jonas Schäfer, toată echipa se mândrește cu răsfăţarea oaspeţilor, cu abordarea lor personală a ospitalităţii și serviciilor.

Pe lângă natura uluitor de frumoasă care înconjoară satul, există o mare varietate de activităţi oferite. Exploraţi dealurile și văile pe bicicletă, călare, cu caleștile istorice sau pe jos, bucuraţi-vă de lacul natural de înot din grădina noastră, răsfăţaţi-vă la Cabana Spa, experimentaţi sau pur și simplu reconectaţi-vă cu toate simţurile, în grădina Valea Verde.

Sala noastră de gimnastică vă permite să vă continuaţi rutina de antrenament la fel de mult, așa cum numeroasele cărţi, jocuri și reviste din faţa șemineului nostru sau din lounge vă vor inspira pe dvs., prietenii și familia!

Deconectaţi-vă, recentraţi-vă și lăsaţi-vă răsfăţaţi!

Ulrike, Jonas Schäfer & întreaga echipă „Valea Verde”

Povestile Valea Verde » Vă urăm cu căldură bun venit la Valea Verde Retreat, primul „Albergo Diffuso” autentic din România!