Suntem pregătiți să vă organizăm nunta de neuitat în Transilvania, la Valea Verde

24 mai 2022

Ce vă apare în minte când  vă gândiţi la nunta perfectă? Poate bucheţele de flori sălbatice care să împodobească mesele, culese direct de pe pajiște sau cei mai delicaţi trandafiri crescuţi cu dragoste și pregătiţi să formeze cel mai frumos buchet de mireasă pe care l-aţi văzut. Ori poate chiar un cal alb pe care mirele să-și facă apariţia, exact ca în povești!

Noi am adăuga și cele mai fine reţete gourmet preparate de chefi premiaţi internaţional însoţite de vinuri rare și deserturi deosebite despre care să se vorbească mult după nuntă și o frumoasă grădină de vară amenajată pentru cel mai important eveniment al anului: nunta voastră! 

Suntem pregătiţi să vă organizăm nunta de neuitat și în acest an! 

Vom pune la bătaie toată experienţa acumulată din 2005, de când ne-am dedicat ospitalităţii, turismului rural și stilului de viaţă slow living. La Valea Verde, toate zilele parcă trec ”piano, piano”!

Inspiraţia noastră pentru tot ce înseamnă Valea Verde a venit de la conceptul italian “albergo diffuso” sau “hotelul răsfirat”. Acest concept a readus la viaţă multe sătuce din Italia și asta ne-am dorit să facem și noi în satul istoric Cund din Transilvania. 

Lucrările de restaurare și renovare au dat o nouă identitate vechilor case săsești din satul transilvănean în care ne aflăm. Piese de mobilier originale, folosite de familiile saxone și-au găsit o nouă casă alături de cele noi, modelate de meșteri local. 

Pornind de la casa în care acum se află Casa Valea Verde, restaurantul și grădina cu foișorul și lacul natural, retreat-ul Valea Verde a fost format în timp din case răsfirate în tot satul. De aici și trimiterea la conceptul Italian “albergo diffuso”.

În cadrul nunţii voastre de vis, oaspeţii voștri și ai noștri se vor bucura de momente de liniște în cele mai confortabile camere amenajate în aceste căsuţe săsești, plasate în apropierea restaurantului sau în sat. Iar priveliștea satului transilvănean îi va lăsa “speechless”.  Pentru ei putem organiza excursii prin satele învecinate, către Sighișoara sau Sibiu. 

Puteţi porni în căutarea “aurului negru” al Transilvaniei, trufele de vară sau de iarnă, însoţiţi de câini special antrenaţi pentru vânătoarea de trufe. Este o experienţă unică, înscrisă și în Patrimoniul Intangibil UNESCO, de care suntem foarte atașaţi și pe care ne vom bucura să o putem împărtăși cu invitaţii noștri.

 Pentru petrecerea timpului liber vă propunem o serie de experienţe autentice: sesiuni de călărie sau plimbări prin sat în caleașcă, brunch servit în Observatorul nostru ascuns în livadă, momente de relaxare în Cabana SPA sau participarea la ateliere de cioplit în lemn sau alte meșteșuguri.

Credem că Valea Verde este locul ideal pentru organizarea nunţii de vis. Grădina noastră va fi transformată într-un loc magic în care este ţinută ceremonia de căsătorie sau petrecerea (chiar și pentru 3 zile și 3 nopţi, după cum știm din basmele românești). Într-o atmosferă rafinată, lounge-ul Valea Verde este pregătit să primească până la 100 de oaspeţi.

Oaspeţii vor fi încântaţi de priveliștile din jur, precum cea a lacului, în pregătirea unui adevărat festin transilvănean, ce poate fi servit atât ca bufet, cât și mai formal, la masă. Pachetele de băuturi oferă opţiuni pentru toate gusturile: de la vinurile casei foarte bune, la vinuri românești și internaţionale spectaculoase. Ringul de dans aflat lângă lounge vă așteaptă să dansaţi sub cerul înstelat al Transilvaniei. Pentru acele momente speciale de după cină, vă vom pregăti un foc de tabără spectaculos. 

Valea Verde este locul perfect pentru organizarea nunţii mult visate. Și vă mai spunem un secret: în anumite zile de vară, pe înserat, suntem vizitaţi de licurici și zânele din pădure. 

Cu siguranţă, Transilvania poate fi decorul ideal pentru o nuntă magică. Nunta voastră. Vă așteptăm la Valea Verde! ☺

Povestile Valea Verde » Suntem pregătiți să vă organizăm nunta de neuitat în Transilvania, la Valea Verde