Sfaturi de la experți pentru nunta perfectă

30 martie 2023

În timp ce poveștile despre “sindromul bridezilla” sună puţin înfricoșătoare, planificarea nunţii este mai plăcută decât cred majoritatea oamenilor. Este nevoie doar de pregătiri inteligente și de informaţii potrivite pentru a lua decizii înţelepte. În acest articol am selectat 7 sfaturi date de experţi în planificarea de evenimente pentru o nuntă perfectă.

Planifică nunta din timp

S-ar putea să aveţi în minte acest sezon de vară ca dată ideală a nunţii, dar să nu credeţi că asta înseamnă că trebuie să așteptaţi doi ani înainte de a începe planificarea. Cu cât porniţi acest demers mai devreme, cu atât va fi mai ușor și mai puţin stresant pe măsură ce ziua cea mare se apropie. Având un plan clar înainte de a începe, vă va ajuta să fiţi la curent cu totul și să fiţi siguri că nu uitaţi ceva important. Locul evenimentului, o listă brută cu numele invitaţilor și bugetul ar trebui să fie întotdeauna primele trei lucruri pe care să le stabiliţi.

Stabiliţi un buget și bateţi-l în cuie!

Nu cheltuiţi nimic până când nu aţi stabilit un buget realist pe care să nu-l depășiţi prea mult. Este o greșeală comună să uitaţi și toate micile plusuri – pentru ca bugetul să funcţioneze, trebuie să luaţi în considerare fiecare detaliu. Nu uitaţi să luaţi în considerare costurile suplimentare, cum ar fi modificarea rochiei, cadourile și cheltuielile cu serviciile de machiaj, coafura. Toate acestea se pot adăuga!

Acceptaţi ofertele de ajutor

Deși este ziua voastră cea mare, prietenii și familia ta vor fi mai mult decât dispuși să ajute și vor dori să fie implicaţi în planificare. Obţinând ajutor de la oameni în care aveţi încredere, este mai probabil să simţiţi că puteţi fi sinceri dacă lucrurile nu sunt exact așa cum vă doriţi!

Fiţi selectiv cu lista de invitaţi

Sortarea din timp a listei de oaspeţi este importantă, astfel încât să vă puteţi concentra apoi pe găsirea locului perfect care să satisfacă numărul de oaspeţi ales de dvs. Lounge-ul Valea Verde este pregătit să primească până la 100 de oaspeţi.

Identificaţi-vă priorităţile de la început

Înainte de a începe planificarea nunţii, programaţi câteva întâlniri cu partenerul pentru a discuta despre tipul de nuntă pe care ai dori să o faci. Gândiţi-vă la senzaţia și vibraţia pe care doriţi să le creaţi și încercaţi să vizualizaţi sărbătoarea perfectă. Ar trebui să puteţi identifica în curând ceea ce este cel mai important pentru voi.

Nu vă blocaţi într-o rutină de cercetare

Cercetarea este crucială atunci când planificaţi o nuntă, deoarece, cel mai probabil, nu aţi planificat una până acum! Acestea fiind spuse, este ușor să vă simţiţi copleșiţi de volumul uriaș de informaţii disponibile. Chiar dacă vă doriţi să fiţi bine informaţi, dar nu atât de mult încât să vă simţi copleșiţi de opţiunile disponibile. De asemenea, nu vreţi să pierdeţi timpul căutând zone ale nunţii care nu sunt foarte importante pentru voi (vă puteţi întoarce oricând la lista de priorităţi).

Renunţaţi la orice lucru care nu rezonează cu voi

Ca orice tip de petrecere, nuntile tind să urmeze o formulă și, oricât de impersonală ar suna, această formulă va fi extrem de utilă în timpul procesului de planificare. Acestea fiind spuse, nu are rost să includeţi un anumit ritual pentru că toţi prietenii voștri au avut unul sau să ţineţi un discurs dacă știţi că dispreţuieţi să vorbiţi în public. Dacă simţiţi cu tărie că vreţi să renunţaţi la rochiile domnișoarelor de onoare, la cabina foto, la aruncarea buchetelor și la culoarea albă, o puteţi face! Nimeni nu va fi dezamăgit de faptul că ziua voastră este neconvenţională. De fapt, se vor bucura și mai mult de nuntă pentru că se va simţi autentică pentru voi.

Valea Verde este locul ideal pentru organizarea nunţii voastre de vis.

Povestile Valea Verde » Sfaturi de la experți pentru nunta perfectă