Camera Valea Verde 2

Confortabil și plin de șarm, acest apartament este alcătuit dintr-un dormitor, un mic hol, o baie și o terasă mare acoperită.
Până la 2 oaspeţi
un pat matrimonial
18 metri pătraţi
Cafea, ceai și apă
lângă restaurant
Internet Wi-Fi de mare viteză
Televizor prin satelit, dock JBL, pentru iPod
Extras: Sobă pe lemne

Accesul în apartament se face prin terasă, direct în hol, unde veţi găsi două scaune, un birou de scris, aparate pentru cafea și ceai. Dormitorul are un pat matrimonial mare, o comodă, un șifonier, două fotolii, o măsuţă de cafea, televizor prin satelit, sistem HiFi și un iPod dock. Soba pe lemne crează o atmosferă romantică în faţa focului. Toată mobila este făcută din stejar transilvănean.

În apartament veţi găsi și un smartphone HANDY, pe care îl puteţi folosi pe toată perioada șederii la noi. Aparatul are un număr de telefon unic și veţi putea efectua apeluri naţionale și internaţionale gratuite, naviga pe internet și trimite mesaje către recepţie. Conţine, de asemenea, informaţii despre atracţii locale, precum și alte instrumente care vă vor face șederea mai confortabilă și mai interesantă.

Rezerva un pachet complet

Pachet de Crăciun Valea Verde oferă oaspeților experiențe unice și autentice în timpul șederii lor în liniștea satului transilvănean Cund. Mai multe Rezerva acum
Pachetul de Anul Nou Vino și sărbătorește sfârșitul acestui an și sosirea celui nou în micul nostru sat transilvănean! Mai multe Rezerva acum

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău