Camera Reussdorfer 6

Acest apartament decorat cu gust are un dormitor cu un pat matrimonial, o canapea extensibilă, un fotoliu, un șifonier, un birou și o baie cu cabină de duș.
Până la 2 oaspeţi
un pat matrimonial, o canapea extensibilă
22 metri pătraţi
Cafea, ceai, apă
în sat, la 400 metri de restaurant
Internet Wi-Fi de mare viteză
nu are televizor
Extras: cameră de zi comună cu un alt apartament

Apartamentul împarte o cameră de zi cu apartamentul 5. Este potrivit pentru cei care își doresc spaţiul privat al unui apartament, dar și posibilitatea de socializare oferită de camera de zi comună. Reussdorfer Hof este cea mai mare casă din Cund, pe care am restaurat-o pentru a satisface numeroasele cereri din partea familiilor și grupurilor de prieteni care călătoresc împreună. Casa este situată pe drumul principal din sat, la aproximativ 400 m de restaurantul Valea Verde. Este compusă din camere de zi comune, o bucătărie, 9 dormitoare și o curte mare, înconjurată de dealuri.

În apartament veţi găsi și un smartphone HANDY, pe care îl puteţi folosi pe toată perioada șederii la noi. Aparatul are un număr de telefon unic și veţi putea efectua apeluri naţionale și internaţionale gratuite, naviga pe internet și trimite mesaje către recepţie. Conţine, de asemenea, informaţii despre atracţii locale, precum și alte instrumente care vă vor face șederea mai confortabilă și mai interesantă.

Rezerva un pachet complet

Pachet de Crăciun Valea Verde oferă oaspeților experiențe unice și autentice în timpul șederii lor în liniștea satului transilvănean Cund. Mai multe Rezerva acum
Pachetul de Anul Nou Vino și sărbătorește sfârșitul acestui an și sosirea celui nou în micul nostru sat transilvănean! Mai multe Rezerva acum

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău