Casa Cund Apartamentul 1

Acest apartament include o mică bucătărie, o cameră de zi, un dormitor, o terasă privată la etaj, o baie și o toaletă de serviciu. Accesul în dormitor se face printr-o scară de lemn în spirală.
Până la 3 oaspeţi
un pat matrimonial, o canapea extensibilă
36 metri pătraţi
Cafea, ceai, apă
în sat, la 350 metri de restaurant
Internet Wi-Fi de mare viteză
Televizor prin satelit
Extras: Chicinetă, baie de serviciu, sobă pe lemne, televizor

Bucătăria-living este utilată pentru un gătit de bază: o chicinetă, un frigider, o plită electrică, un aparat pentru cafea, fierbător și o bancă săsească pe care pot sta până la cinci persoane. În camera de zi se află două canapele, una dintre ele extensibilă, și o sobă pe lemne. Dormitorul de la etaj are un pat matrimonial, un șifonier, o comodă, un birou și o sobă de teracotă. Dormitorul are și un balcon, din care puteţi admira foarte bine turnul bisericii! Lumina și decoraţiunile rurale accentuează personalitatea acestei case.

Ambele apartamente din Casa Cund se află în centrul satului, la aproximativ 300 m de restaurant. Casa are și o mică curte, cu acces direct la „Valea Verde” Gym.

Închiriere de mașini

Partenerul nostru pentru închirierea mașinilor în România este Enterprise Rent a Car, cea mai mare companie de închirieri mașini din lume, cu birouri în marile orașe și aeroporturi din România. Drept beneficiu suplimentar, oferim tuturor oaspeţilor noștri un upgrade gratuit la următoarea categorie de mașini. După ce aţi terminat de făcut rezervarea mașinii, trimiteţi-ne un email și vom aranja să aveţi parte de upgrade-ul gratuit.

  • Enterprise, Aeroportul Cluj-Napoca: +40 720 070 590
  • Enterprise, Aeroportul Sibiu: +40 722 375 392
  • Enterprise, Aeroportul Henri Coandă, București: +40 722 397 855
  • Enterprise, Aeroport Târgu Mureș +40 726 236 564

Transferuri cu mașina

Oferim transferuri către multe destinaţii și către aeroporturile mari din zonă. Toate mașinile sunt bine întreţinute, cu șoferi calificaţi, experimentaţi, vorbitori de limba engleză, care vă vor prelua și lăsa la destinaţie în siguranţă.

Mai jos sunt câteva exemple de preţuri pentru 1-3 persoane într-o mașină:

  • Targu Mures - Cund (sau retur): Euro 22,- (pentru 1-3 persoane)
  • Sighisoara - Cund (sau retur): Euro 22,- (pentru 1-3 persoane)
  • Cluj - Cund (sau retur): Euro 120,- (pentru 1-3 persoane)
  • Sibiu - Cund (sau retur): Euro 100,- (pentru 1-3 persoane)
  • Bucharest - Cund (sau retur): Euro 250,- (pentru 1-3 persoane)

Pentru transferuri între orele 22:00 și 6:00, o taxă suplimentară se poate aplica.

Transferuri cu elicoperul și cu avionul

Colaborăm cu parteneri de aviaţie cu experienţă, care deservesc toate aeroporturile europene și românești. Datorită contractelor atent negociate, vă putem oferi preţuri atractive pentru transferuri private sau comune cu elicopterul sau cu avionul. Vă rugăm să nu ezitaţi să ne întrebaţi despre costurile aferente, s-ar putea să fiţi plăcut surpinși.

 

Rezervă un pachet complet

Easter time Un Paste splendid, cu influente culturale nemtesti. Descoperă

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău