Descopera-te cu ajutorul unui cal

Descopera-te cu ajutorul unui cal este o experienta unica in care Justine, un psihomoterapeut calificat, te va ghida prin diferite experimente care te vor ajuta sa te cunosti mai bine.

Descopera-te cu ajutorul unui cal este o experienta unica in care Justine, un psihomoterapeut calificat, te va ghida prin diferite experimente care te vor ajuta sa te cunosti mai bine.

Doar tu si calul… fata in fata, ochi in ochi si inima la inima. Vindecator, validator, eliberator… si totul se face fara a scoate un cuvant.

Această sesiune iti permite sa experimentezi darul uimitor al „oglindirii u cai”, in care caii te citesc si reflecta intuitiv emotiile tale. Vei invata cum te oglindeste cu energia sa, uneori si cu actiuni si sunete. Ca animale de prada, supravietuirea cailor depinde de acest dar al discernamantului.

Sesiunea incepe cu o discutie despre siguranta si practici etice si apoi veti trece pe iarba, pentru a va observa pret de 10 minute, in timp ce iti linistesti mintea si te conectezi la cai. Justine va ramane aproape, dar in timpul acestei sesiuni veti fi in principal doar tu si calul, interactionand. Vei incepe sa simti cu ce cal ești atras sa lucrezi, iar cand esti gata, vei intra pe iarba si te vei prezenta calului tau. El va avea deja o idee buna despre cine ești in interior si va incepe sa reflecte inapoi catre tine sinele tau autentic. Vei petrece urmatoarele 20-30 de minute impartasind “reflexia”, ascultand in liniste mesajele pe care le transmite calul tau despre complexitatile sufletului tau, asa cum il vede el. Acesta este darul lor, de a te face mai puternic si de a valida ceea ce esti si este o experienta care iti poate schimba. Vom incheia sesiunea cu o ceremonie de recunoatinta si vom multumi calului tau pentru intelegerea pe care ti-a oferit-o.

Singura intrebare ramasa este: esti pregatit sa te vezi?

Pret: 100 lei/persoana /30 minute

Pentru rezervari sau alte informatii, ne puteti scrie la reservations@valeaverde.com sau ne puteti suna 037.1237.117.

Vile și apartamente

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău

×