Măsuri de protecție COVID19

Note generale de siguranță și măsuri de protecție

Dragi oaspeți!

Siguranța și bunăstarea oaspeților și a personalului nostru au fost întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Conceptul de Valea Verde Retreat este de hotel împrăștiat, cu camere și case situate în tot satul, asigurând un mediu foarte sigur pentru oaspeții noștri. Am urmărit îndeaproape recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și ale autorităților naționale. Am lucrat împreună cu toți partenerii noștri pentru a dezvolta și implementa măsuri speciale pentru combaterea epidemiei mondiale. În interesul veneraților noștri oaspeți și al personalului nostru, am luat următoarele măsuri pentru a asigura o protecție maximă împotriva amenințării virusului COVID19.

Măsuri de curățare și dezinfecție

Am implementat noi standarde de curățare și dezinfectare înalte, care depășesc cerințele oficiale. De la partenerii noștri DIVERSY România am achiziționat noi soluții de curățare și dezinfectare, inclusiv sisteme de nebulizare aprobate pentru industria ospitalității. De asemenea, am creat zone de dezinfecție în toate băile publice, toate zonele comune și intrările în casele noastre. Am adăugat, de asemenea, dozatoare cu geluri dezinfectante în toate băile oaspeților. Personalul nostru dezinfectează continuu toate suprafețele din zonele publice și saloane.

Distanțare socială

La Valea Verde Retreat am decis să rearanjăm complet spațiile comune pentru a lăsa un spațiu minim de 2 metri între mese și am creat, de asemenea, o varietate de opțiuni de luat masa în privat, în curtea noastră, pe terasă, în pavilion, camera roșie, grădină, lounge, atrium și în Observatorul nostru.

Digitalizare

Vă oferim opțiunea de a limita interacțiunea ori de câte ori este posibil. Ne-am actualizat serviciile web și permitem acum efectuarea check-in-ului online, inclusiv semnarea la înregistrare pe ecranul dispozitivului dvs., comandarea serviciilor în cameră și chiar efectuarea check-out-ului cu plata online!

Flexibilitate

Am modificat politica noastră de anulare pentru a permite o flexibilitate maximă. Puteți anula rezervarea chiar și cu 24 de ore înainte de sosire, în cazul în care vor apărea din nou restricții neașteptate de călătorie sau probleme individuale de sănătate, iar plata în avans va fi creditată integral pentru un sejur viitor!

Așteptăm cu nerăbdare să vă găzduim! Vă dorim să fiți bine, în siguranță și sănătoși!
Echipa Valea Verde Retreat

Vile și apartamente

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău