Măsuri de protecţie COVID19

Note generale de siguranţă și măsuri de protecţie

Dragi oaspeţi!

Siguranţa și bunăstarea oaspeţilor și a personalului nostru au fost întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Conceptul de Valea Verde Retreat este de hotel împrăștiat, cu camere și case situate în tot satul, asigurând un mediu foarte sigur pentru oaspeţii noștri. Am urmărit îndeaproape recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) și ale autorităţilor naţionale. Am lucrat împreună cu toţi partenerii noștri pentru a dezvolta și implementa măsuri speciale pentru combaterea epidemiei mondiale. În interesul veneraţilor noștri oaspeţi și al personalului nostru, am luat următoarele măsuri pentru a asigura o protecţie maximă împotriva ameninţării virusului COVID19.

Măsuri de curăţare și dezinfecţie

Am implementat noi standarde de curăţare și dezinfectare înalte, care depășesc cerinţele oficiale. De la partenerii noștri DIVERSY România am achiziţionat noi soluţii de curăţare și dezinfectare, inclusiv sisteme de nebulizare aprobate pentru industria ospitalităţii. De asemenea, am creat zone de dezinfecţie în toate băile publice, toate zonele comune și intrările în casele noastre. Am adăugat, de asemenea, dozatoare cu geluri dezinfectante în toate băile oaspeţilor. Personalul nostru dezinfectează continuu toate suprafeţele din zonele publice și saloane.

Distanţare socială

La Valea Verde Retreat am decis să rearanjăm complet spaţiile comune pentru a lăsa un spaţiu minim de 2 metri între mese și am creat, de asemenea, o varietate de opţiuni de luat masa în privat, în curtea noastră, pe terasă, în pavilion, camera roșie, grădină, lounge, atrium și în Observatorul nostru.

Digitalizare

Vă oferim opţiunea de a limita interacţiunea ori de câte ori este posibil. Ne-am actualizat serviciile web și permitem acum efectuarea check-in-ului online, inclusiv semnarea la înregistrare pe ecranul dispozitivului dvs., comandarea serviciilor în cameră și chiar efectuarea check-out-ului cu plata online!

Flexibilitate

Am modificat politica noastră de anulare pentru a permite o flexibilitate maximă. Puteţi anula rezervarea chiar și cu 24 de ore înainte de sosire, în cazul în care vor apărea din nou restricţii neașteptate de călătorie sau probleme individuale de sănătate, iar plata în avans va fi creditată integral pentru un sejur viitor!

Așteptăm cu nerăbdare să vă găzduim! Vă dorim să fiţi bine, în siguranţă și sănătoși!
Echipa Valea Verde Retreat

Vile și apartamente

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău