Gustari tradiţionale

19 - 19 Iulie 2020

Valea Verde oferă oaspeţilor experienţe unice și autentice în timpul șederii lor în liniștea satului transilvănean Cund.

Duminica vă așteptăm cu căldură la Valea Verde pentru un delicios brunch cu șapte feluri de mâncare, cu cele mai bune produse locale și un delicios meniu vegan! La ora 12.30 vă vom întâmpina cu un pahar de șampanie Veuve Clicquot bine răcit și vom începe să servim mâncare de la 13h până la 16h, așa că vă rugăm să alocaţi ceva timp și un apetit sănătos …

În timpul sejurului, sunteţi binevenit să folosiţi lacul nostru de înot, să jucaţi o rundă de booules, să faceţi o plimbare sau să rezervaţi o excursie cu calul și trăsura!

Măsuri de protecţie COVID19 Valea Verde Retreat

Ce este inclus

  • O șampanie de bun venit rece
  • Opt feluri mici
  • Apă, ceai și cafea
  • Utilizarea grădinii și a lacului de înot

Condiţii speciale

Vă rugăm să reţineţi că, din cauza numărului limitat de locuri disponibile, este necesar să rezervaţi anterior, trimiţând un e-mail la reservation@valeaverde.com sau apelându-ne la 0265 714399. Așteptăm cu nerăbdare să vă primim și să vă găzduim!

Prețuri

119 ron – per adult

55 ron – per copil

 

Solicită ofertă

Experiențe autentice

Rezervă un pachet complet

Couple Retreat Vrei sa iti duci jumatatea intr-o calatorie de neuitat? Cu un retreat de cuplu la Valea Verde nu vei da gres! Descoperă
Winter Wonderland Iarna de poveste la Valea Verde Descoperă

Vile și apartamente

Descoperă natura în ritmul tău