Casa Kartmann

Casa se află pe drumul principal, are o terasă mare acoperită și o curte frumoasă și mare, cu gazon, un hambar pitoresc și grădină proprie.
Până la 4 oaspeţi
1 camere cu pat matrimonial, 1 camere cu 2 paturi single
50 metri pătraţi
Cafea, ceai, apă
în sat, la 350 metri de restaurant
Internet Wi-Fi de mare viteză
Televizor prin satelit
Extras: televizor, bucătărie, sobă, terasă, grădină

În grădină veţi găsi legume proaspete, în funcție de sezon (ardei, vinete, roșii, morcovi etc), pe care vă invităm să le încercaţi!

Bucătăria este echipată complet, cu un aragaz și cuptor, filtru de cafea etc. – și o masă mare pentru opt persoane. Din bucătărie, o ușă duce direct în baie, iar cealaltă ușă duce la livingul-dormitor principal. Această cameră, foarte luminoasă, are un pat matrimonial, o comodă, un șifonier și două fotolii în care vă puteţi cufunda confortabil în lectură. Din bucătărie se intră, de asemenea, într-un mic dormitor cu două paturi de o persoană și o comodă – locul ideal pentru doi copii.

Măsuri de protecţie COVID19 Valea Verde Retreat

Închiriere de mașini

Partenerul nostru pentru închirierea mașinilor în România este Enterprise Rent a Car, cea mai mare companie de închirieri mașini din lume, cu birouri în marile orașe și aeroporturi din România. Drept beneficiu suplimentar, oferim tuturor oaspeţilor noștri un upgrade gratuit la următoarea categorie de mașini. După ce aţi terminat de făcut rezervarea mașinii, trimiteţi-ne un email și vom aranja să aveţi parte de upgrade-ul gratuit.

  • Enterprise, Aeroportul Cluj-Napoca: +40 720 070 590
  • Enterprise, Aeroportul Sibiu: +40 722 375 392
  • Enterprise, Aeroportul Henri Coandă, București: +40 722 397 855

Transferuri cu mașina

Oferim transferuri către multe destinaţii și către aeroporturile mari din zonă. Toate mașinile sunt bine întreţinute, cu șoferi calificaţi, experimentaţi, vorbitori de limba engleză, care vă vor prelua și lăsa la destinaţie în siguranţă.

Mai jos sunt câteva exemple de preţuri pentru 1-3 persoane într-o mașină:

  • Targu Mures - Cund (sau retur): Euro 22,- (pentru 1-3 persoane)
  • Sighisoara - Cund (sau retur): Euro 22,- (pentru 1-3 persoane)
  • Cluj - Cund (sau retur): Euro 120,- (pentru 1-3 persoane)
  • Sibiu - Cund (sau retur): Euro 100,- (pentru 1-3 persoane)
  • Bucharest - Cund (sau retur): Euro 250,- (pentru 1-3 persoane)

Pentru transferuri între orele 22:00 și 6:00, o taxă suplimentară se poate aplica.

Transferuri cu elicoperul și cu avionul

Colaborăm cu parteneri de aviaţie cu experienţă, care deservesc toate aeroporturile europene și românești. Datorită contractelor atent negociate, vă putem oferi preţuri atractive pentru transferuri private sau comune cu elicopterul sau cu avionul. Vă rugăm să nu ezitaţi să ne întrebaţi despre costurile aferente, s-ar putea să fiţi plăcut surpinși.

 

Rezervă un pachet complet

Experiențe autentice

Descoperă natura în ritmul tău